3 af de bedste Trek MTB cykler

Cykelproducenten Trek er den største i USA. Det er faktisk et af de få cykelbrands, der producerer sine egne cykler, hvilket de har gjort siden 1976 i Wisconsin. De er derfor rige på erfaring med cykler – især MTB cykler. Trek MTB cykler er i dag nogle af verdens bedste MTB cykler. Med en Trek mountainbike er du sikret en mountainbike af den højeste kvalitet. Disse cykler skuffer aldrig mht. ydeevne, slidstyrke eller design. 

Trek Marlin 5

En af de mest populære Trek mountainbikes er Trek Marlin 5 cyklen, eller de andre modeller i Trek Marlin serien, herunder Trek Marlin 6 og 7. Denne MTB cykel er nemlig idéel til MTB begyndere, fordi den både fungerer godt som MTB cykel og som pendlercykel. Cyklen har desuden et rå look, der er populært blandt mange MTB cyklister. 

Trek X-Caliber 8

Hvis du vil have mere for pengene, så er en Trek X-Caliber 8 den perfekte Trek MTB til dig. Dette er en hardtail mountainbike, også kaldet en all around mountainbike, der faktisk både kan bruges som cross country cykel og mountainbike. Cykel er produceret med RockShox forgaffel, hydrauliske skivebremser og SRAM 1x gear. Alle komponenterne er desuden produceret således, at cyklen er så let som muligt, så du stadig kan accelerer hurtigt på den. 

Trek Top Fuel 8

Hvis du er på udkig efter en full suspension MTB, så er Trek Top Fuel 8 bestemt værd et kig. Denne Trek MTB er en fantastisk cykel, både til mountainbike ruter og cross country. Cyklen er selvfølgelig meget slidstærk, og med affjedring både foran og bagpå cykel, så får du fuld komfort og kontrol på ethvert terræn. 

Trek Roscoe 

En anden mulighed er den smarte Trek Roscoe. Denne Trek mountainbike er lavet med mid-fat dæk, der giver ekstra greb, så du kan suse rundt på mountainbike ruterne.