3 luksussenge vi alle drømmer om

Søger du en ny seng? Så læs med her og få det bedste tips til at finde den perfekte luksusseng. Sengen er nemlig ikke noget, som man skal gå på kompromis med. En god søvn er nemlig essentiel for vores helbred, så jo dejligere sengen er at sove i, jo bedre. Hos sengeforretningen norliving kan du købe flere forskellige senge. Her er nogle anbefalinger.

Fløjl og velour senge

Materialerne fløjl og velour er nærmest definitionen af luksus. De fine materialer er utrolig smukke, dejlig bløde og fås i en bred palette af farver. I årtier er materialet især blevet set i royale sammenhænge: på slotte, royale møbler og royalt tøj. Derfor forbinder vi det stadig med noget luksuriøst i dag. Hvis du virkelig drømmer om en ægte luksusseng, så bør du altså gå efter en lækker fløjl seng eller velour seng. Rammen af disse senge er svøbt i smukt og blødt velour eller fløjl. Sengene er derfor lækre at se på og dejlige at sove i. 

King size senge

En king size seng er den største seng, som du kan få. Sengen er faktisk næsten kvadratisk, så du virkelig har god plads til at strække dig ud over lagnerne. En king size bed emmer af luksus, fordi den tydeligt udtrykker, at du ikke går på kompromis. Det er en lækker, høj kvalitet seng til dig, der ville elske at forkæle dig selv med en seng, hvor der er ekstra god plads. Med en king size seng, vil du glæde dig til sengetid hver aften! Sengen sikrer også at der er god plads til både dig og din partner, så I begge får en perfekt og luksuriøs søvn. 

Elevationsseng

En anden type seng, der også kan kategoriseres som en super luksuriøs seng, er en elevationsseng. Navnet lyder nok ikke særlig imponerende, men denne seng vil give dig den absolut bedste søvn! Som navnet antyder, så kan forenden og bagenden på en elevationsseng nemlig hæves og sænkes, så du kan finde den perfekte stilling at sove i. Denne type seng hjælper dig med at få en god søvn, selv hvis du døjer med smerter og andre lignende gener. Sengene er desuden utrolig nemme at indstille – du kan faktisk indstille sengen mens du ligger i den – nemmere bliver det ikke!