Afhjælp din snorken med en snorkeskinne

kvinde snorker, mand holder for ørerne

Snorken kan være et tiltagende problem i soveværelset. Det kan ødelægge din egen søvn, fordi du konstant vækker dig selv eller ligefrem stopper med at trække vejret af og til. Du vågner dermed op dagen efter uden at være udhvilet. Og det samme gør din partner sandsynligvis. Det kan være utrolig svært at sove fra den der irriterende snorkelyd. Der er derfor mange gode grunde til, at det kan være en god ide at få hjælp til din snorken. Du kan komme din snorken til livs med en snorkeskinne.

Hvem kan bruge en snorkeskinne?

Snorkeskinner kan fås til rigtig mange problemer, og mange kan derfor få glæde af at investere i en skinne til brug om natten. Du kan for eksempel overveje at få en skinne, hvis du:

  • Snorker regelmæssigt
  • Snorker og samtidig lider af søvnapnø, hvor du netop pludselig kan stoppe med at trække vejret, fordi dine luftveje bliver blokeret i løbet af natten
  • Snorker og gerne vil forebygge søvnapnø
  • Ofte vågner om morgenen og er træt, uoplagt, har lidt energi eller en trang til at smide søde sager ind i munden

En snorkeskinne kan hjælpe dig igennem natten, og så er den samtidig let at bruge. Du tager den bare ind i munden inden sengetid og sover med den. I løbet af natten sørger den for at holde dine luftveje fri ved at skyde din underkæbe frem. Derudover er skinnen super smart med sin elegante udformning. Den fylder nemlig ikke meget. Derfor er den også let at tage med på rejser, tale og ligefrem drikke med. Du vil derfor ikke skulle ændre det store i din hverdag.

Forløbet

Hvis du skal have lavet en snorkeskinne, du kan sove med om natten, skal du igennem et behandlingsforløb. Først og fremmest skal dine kæber scannes ved hjælp fra en 3D-scanner. Her behøver du dog ikke at have generende aftryksmateriale i munden. Efter første trin bliver der målt, hvor langt din kæbe skal skydes frem for at hjælpe dig med din snorken. Målingen foretages med en pusteprøve. Derefter bliver skinnen udformet og tilpasset hos din tandlæge.