Arne Jacobsen ur – stilrent design og funktionalitet i ét ur

Vægur på hvid væg

Arne Jacobsen ure er kendt for sit stilrene design og funktionalitet – uanset om du vælger et smart vægur eller et armbåndsur fremstillet i et simpelt design, som du kan bære til alle lejligheder. Oprindeligt designede Arne Jacobsen sine ikoniske ure til danske bygningsværker, men i dag kan alle få urene og gå med dem.

Vælg mellem flere ikoniske Arne Jacobsen ure

Hvis du er på udkig et funktionelt, men samtidig super flot og enkelt ur, bør du overveje at kigge nærmere på de forskellige ure designet af Arne Jacobsen. Du kan nemlig vælge imellem flere forskellige stile, da et Arne Jacobsen ur fås i modellerne:

  • Bankers designet i 1971
  • Roman designet i 1942
  • City Hall designet i 1956
  • Station designet i 1939

Uanset hvilen model, du vælger at gå med, er du sikker på at få et originalt produkt i god håndværksmæssig kvalitet. Du kan finde urene med forskellige skiver og i forskellige farver. Derudover kan urene fås med en læderrem af kalveskind eller med en mesh lænke. Det betyder, at du har god chance for at finde et Arne Jacobsen ur, der passer til præcis din smag og din garderobe. Med et ur fra Arne Jacobsen er du dermed sikker på altid at vide, hvad klokken er, samtidig med at du ser hammergodt og stilet ud.

Et klassisk ur, der passer til dig

Et armbåndsur kan være prikken over i’et på din tøjstil. Derfor er det også vigtigt, at du føler dig godt tilpas med at gå med uret, og at det falder i din smag. Før du køber et ur, kan det altså være en god ide at overveje på forhånd, hvordan du gerne vil have, at urskiven og remmen skal være. Derudover kan det også være en god ide i forhold til Arne Jacobsen ure at overveje, om du ønsker dig et meget minimalistisk ur, eller om der gerne må være lidt specielle detaljer på et ellers klassisk ur. Det er helt op til dig at afgøre, men uanset hvad får du et flot ur med Arne Jacobsen.