Cargo bukserne er vendt tilbage

Du husker dem nok bedst fra 90’erne, men den er god nok, de er på mode igen. Cargo bukser er genopstået efter 20 år, og er igen blevet meget moderne. De har dog altid været en smule populære for nogle, som bruger meget at deres tid udendørs. I dag er det dog et modefænomen, som går igen hos både for børn og voksne, såvel kvinder som mænd.

Cargo bukser til herre

Køb Cargo bukser til mænd hos Molecule Clothing. De har et stort udvalg af Cargo bukser i alle de originale farver og udseende. For de helt rigtige Cargo bukser skal være i enten sand farver, grå nuance eller have et militærprint. Militærprintet kommer også i flere forskellige farver. Derudover skal de have en masse lommer og sidde løst over benene. Cargo busker til mænd kan fås i small til XL, og siden tilbyder dig også en størrelsesguide, så du slipper for at komme til at bestille dine bukser hjem i en forkert størrelse.

Når du har bestilt dem, så kan du nyde at gå i et par komfortable bukser. For hvorfor gå i stramt og ubehageligt tøj, når moden tillader det modsatte? Disse er behagelige, og strammer ingen steder. Så du kan frit bevæge dig og samtidig være med på moden. Denne retrostil sikrer dig, at du altid er med på moderne.  

Moderigtig på arbejde

Ikke nok med de er moderigtige, så er de stadig virkelig praktiske. Både fordi de er så løse, og man har let bevægelighed. Cargo bukserne har som sagt også mange lommer. Så hvis du i fritiden eller på arbejdspladsen, skal kunne sidde meget på knæ eller i hug, er disse bukser helt perfekte til dig. Hvis du samtidig også arbejder med for eksempel en masse værktøj, så har de en masse steder, du kan sætte det i og hurtigt trække op, når du får brug for det. Så har du hele tiden alting lige ved hånden. Så selvom Cargo bukser er blevet moderigtige, har de ikke tabt deres funktion, og de kan stadig bruges til de aktive, og dem der har hænderne skruet rigtigt på.