Dette kan du bruge dine HAY kasser til

Hvis du scroller ned af din Instagram i disse dage, så kan du nok ikke undgå at bemærke at der er en ny bolig- og interiør trend der har taget Danmark med storm. Jeg taler naturligvis om de flotte og ikke mindst praktiske Hay kasser som ikke er til at komme uden om. De fås i et hav af forskellige størrelser og farver så du er stensikker på at finde nogle som vil passe til dit hjem! Normalvis har Hay ellers kreeret flotte og moderne møbler som for eksempel de famøse Hay stole og mange har måske også den ikoniske Hay sofa stående inde i stuen, men med disse Hay kasser kan du altså fuldende din bolig fuldstændig! Og disse kasser er altså enormt praktiske, og der findes nærmest ikke det du ikke kan bruge dem til.

Brug kasserne til opbevaring af undertøj og strømper

Vi starter i soveværelset hvor kasserne kan bruges til at organisere dine ting bedre i garderoben. Her kan du bruge kasserne til tøjdele som for eksempel undertøj eller strømper og på den måde kan du gøre din hverdag meget lettere. Mange bruger også de ikoniske kasser til at have småting liggende nede i – det kan for eksempel være diverse hårbøjler eller scrunchies som alligevel oftest bare ligger hulter til bulter nede i en skuffe. De er altså perfekte til at få styr og orden mindre ting som nemt og hurtigt kan få rodet til at bunke sig op.

Brug kasserne til at opbevare makeup og cremer

Ude på badeværelset eller i badeværelses skuffen, så er Hay kasserne nærmest et must have! Her kan du nemlig bruge Hay kasserne til at opbevare al din make up og alle dine cremer – så dette heller ikke ligger rundt omkring og roder i badeværelses skuffen. Her kan du passende finde kasser i forskellige størrelser så du kan have en mindre størrelse til dit make up og en lidt større kasse til hårspray, hårbørste, cremer osv. 

Men det er kun fantasien som sætter grænser for, hvad du kan bruge dine Hay kasser til – dette er blot inspiration!