Er du på udkig efter det perfekte trommesæt?

Uanset om du er en garvet trommespiller eller måske netop skal til at lære at spille trommer for første gang, så er det rigtige trommesæt alfa og omega. Med et trommesæt i god kvalitet vil du få den lækre, originale trommelyd mens du får de bedste rammer for at spille et stort udvalg af
genrer.

Hos drumlimousine.dk finder du flere forskellige trommesæt til både børn og voksne. Derudover kan du gå på opdagelse i trommernes univers og finde alt det ekstra tilbehør, som du måske lige står og mangler.

Hvad består et traditionelt trommesæt egentlig af?

Trommernes historie rækker langt tilbage i fortiden, og det er derfor fascinerende, hvordan de stadig den dag i dag gennemsyrer det meste af vores musikverden. I det helt traditionelle trommesæt finder du følgende dele:

  • Stortrommen – det er den største tromme med en karakteristisk, dyb lyd. Du styrer den faktisk med en fodpedal, der følger med i sættet.
  • Lilletrommen – den lille tromme har en lys lyd, der ofte lægger tonen, når fx et band skal spille sammen.
  • Bækkener – vælg imellem enten hihat, ridebækken eller crash-bækken. Spilles ofte med både stikkere og pedal.
  • Stikkere – trommestikkernes hårdhed varierer alt efter hvilken lyd, du ønsker at opnå. Til rockmusik anbefales kraftigere stikkere.
  • Stativ – et godt stativ er afgørende, da det er med til at give trommerne den bedste lyd samtidig med, at du får en god komfort under spillet.
  • Pedal – du kan regulere pedalens vinkel, så du får den bedste komfort og samtidig får en god lyd til din stortromme.

Sådan kan du blive endnu bedre til at spille trommer

For at blive en vaskeægte trommespiller, kan det være en god idé at række ud efter viden udefra. Det kan fx være igennem en musikskole, hvor du kan få professionel undervisning af en musiklærer, der ved alt om noder og trommernes lyd. Er du mere til at sidde og prøve dig lidt frem i dit eget selskab, kan du finde masser af videoer på nettet, hvor du kan lære alting fra bunden.