Få et meget sundere indeklima

En af de vigtigste forudsætninger, for et sundt og rent hjem, er, at man jævnligt skal gøre rent. Med udover at man selvfølgelig skal gøre hyppigt rent, så kan med fordel også overveje at implementere sig nogle Nilan Comfort 300 filtre. Lige præcis disse filtre kan have en besynderlig Derudover kan man købe et Nilan Comfort 300 filter – eller flere Nilan comfort 300 filtre – som også kan give et bedre indeklima. 

Sådan gør du ordentligt rent 

Uanset om du bor i lejlighed, hus, rækkehus, kollegie, kollektiv eller på et landsted, så er det vigtigt at holde huset rent. Det er selvfølgelig forskelligt fra husstand til husstand hvor beskidt der bliver. Har man børn, så ved man også, at der skal gøres rent jævnligt. De allerfleste rum kan nøjes med en rengøring en gang om ugen. Men det forholder sig lidt anderledes med badeværelse og køkken. Toilettet skal rengøres grundigt, hvis det er blevet ulækkert efter et toiletbesøg. Ellers skal blandingsbatterier og brusehoved afkalkes – men dette skal dog ikke ske så ofte. 

Med hensyn til køkkenet så skal det helst også rengøres en gang om dagen. Efter madlavning kan der hurtigt falde madrester og andet ned på gulvet, og derfor skal man enten hurtigt feje madresterne væk eller støvsuge gulvet. 

Vigtigt med god udluftning 

Husker du at lufte ud? Det er meget vigtigt for ens generelle helbred, at man lufter ordentligt ud. Det første man skal gøre, når man vågner, det er, at man skal åbne for vinduet til soveværelset – alternativt kan man sætte det på ventilation, hvis man har den mulighed. Uanset om man bor i hus eller lejlighed, så er dette meget vigtigt for ens sundhed. Men bor man i hus – måske med kælder – så er det endnu en vigtig grund til at lufte hyppigt ud. For at undgå for meget radon er udluftning den bedste løsning. 

På hverdage skal man derfor sørge få luftet rigeligt hver morgen og aften – og gerne også om eftermiddagen. Derudover kan man med fordel lave gennemtræk. Gennemtræk giver en solid udluftning, som især også er nyttigt om sommeren under en hedebølge eller en tropenat.