Få inspiration til badeværelset fra en smuk fliseudstilling

gråt badeværelse

Er du på jagt efter den helt rette badeværelsesflise til dit hjem? Så mangler du måske det rette sted, de skal købes. Hos https://shop.badogfliser.dk kan du i hvert fald være sikker på, at de nok skal have mindst én slags badeværelsesflise, som falder i din smag. Deres udvalg er nemlig meget alsidig og de har mange forskellige slags – i mange forskellige materialer.

Her kan du få alt fra en badeværelsesflise lavet i den fineste mosaik til et råt look i natursten. Der er ingen grænser, og du skal være velkommen til at besøg deres fliseudstilling. Her kan du få al den inspiration, som du har brug for. Det kan være svært at bedømme materialet foran en computerskærm. Kom hellere forbi deres udstilling, og bedøm det efter at have set det tæt på. Her kan du måske få en masse inspiration til dit badeværelse.

Stort og unikt udvalg hos Bad og Fliser

Er du glad for naturen, og vil du gerne invitere den med indenfor i dit hus?
Denne slags flise er ganske unik. Nogle af materialerne kommer fra hele verden, og nogle er blevet skabt gennem flere millioner af år. Det er nemt at vedligeholde, og alligevel holder den sig pæn længe.

Bad og flisers udvalg af natursten består af både marmor, granit, skifer og stenpaneler. Blot blandt de fire forskellige slags, kan de laves på forskellige måder og se meget forskellige ud. For eksempel kan man købe rent, elegant, hvidt marmor, som du bedst kender det, men derudover, kan du også få marmor i brud. Her er marmor i små brudstykker, og dekorativt bliver de sat på med håndkraft – en efter en.

Fliser til badeværelsesgulvet

Som samme princip med marmorbrudstykkerne, så sælger Bad og Fliser også andre former for mosaik. Det en ældgammel kunstform, og hvem vil ikke gerne have den reneste kunst på væggene eller gulvene? Du kan vælge mellem glasmosaik, som er disse små firkanter, som kan give dit badeværelse et livligt og farverigt udseende. Du kan også få det i stål eller i sten. Denne slags giver virkeligt et unikt look til dit badeværelse.