Få repareret din bil på et af Quickpots autoværksteder

Har din bil brug for at blive repareret? Eller er det blot på tide med et servicetjek? Uanset hvilken udfordring du står og har med bilen, så kan Quickpots autoværksteder med garanti hjælpe. Quickpot er et autoværksted med 28 autoværksteder fordelt rundt i hele landet. Quickpot er et rigtigt full-service autoværksted, da de udfører alle slags bilreparationer samt service på biler. Lyder dette som noget for dig, så er det blot med at tjekke ud, hvor dit nærmeste Quickpot autoværksted er henne og få et godt tilbud.

God kommunikation

Hos Quickpot lægger de stor vægt på at have god kommunikation med kunderne. Dette indebærer at have en god og uddybende snak om kundens problemstilling og ikke mindst lytte til kunden. Dette sikrer, at der bliver lagt stor vægt på at lytte til dit reelle behov som kunde. Dermed sikrer du dig, at der ikke bliver ordnet unødige ting på din bil, som gør at du står tilbage med en lidt større regning, end du havde forudset. Quickpot lever som autoværksted selvfølgelig af tilfredse kunder. Derfor aftaler Quickpot en pris med kunderne, inden deres opgaver går i gang, så du ikke står tilbage med uforståelige omkostninger og tillæg. Skulle opgaven gå hen og være mere omfangsrig end først antaget, så tager Quickpot en snak med dig, inden opgaven fortsættes.

Bredt omfang af ydelser til bilreparationer og bilservice

Hos Quickpot tilbydes der mange ydelser i forbindelse med bilreparationer eller bilservice. Til service på bil og bilreparationer tilbyder de blandt andet:

  • Bremser – eventuel udskiftning eller blot reparation af bremser
  • Støddæmper – eventuel udskiftning eller blot reparation af støddæmper
  • Kobling – eventuel udskiftning eller blot reparation af kobling
  • 4-hjulsudmåling – udmåling og sporing er nødvendigt, hvis din bil har tendens til at have svært ved at rette op eller trækker ud til siden
  • Olieskift – inkluderer udskiftning af oliefilteret
  • Tandrem – eventuel udskiftning eller blot reparation af tandrem
  • Udstødning – eventuel udskiftning eller blot reparation af udstødning, lydpotte eller katalysatorer
  • Undervognsbehandling – indebærer rustbeskyttelse af undervogn

Quickpot har altså et bredt udvalg af forskellige ydelser, så det er blot med at slå til.