Følg 2020 smykketrends med Sif Jakobs smykker

Hvert år byder de smukke forårsdage på et hav af nye smykkekollektioner. Butikkerne bugner med smukke nye designs, som kan være prikken over i’et på dit sommerlook. I 2020 har designerne leget med farver, unikke kombinationer og store, iøjnefaldende øreringe. Et af de brands, som gør dette rigtig godt er Sif Jakobs, hvis smykker om nogen følger tidens smykketrends – læs hvordan her!

Mix og match dine Sif Jakobs smykker

I 2020 er en af de helt store trends fortsat at mix og match dine smykker, så du kan udtrykke din egen personlig. Sif Jakobs smykker er perfekte til dette, fordi smykkernes minimalistiske og elegante designs gør det nemt at kombinere dem med andre smykker. Du kan for eksempel kombinere en Sif Jakobs halskæde med en anden halskæde, der er længere eller kortere. Denne trend giver mulighed for fri leg, så du kan skabe det perfekte look til enhver lejlighed. 

Farverige smykker fra Sif Jakobs

Sif Jakobs har altid designet smykker i en smuk palette af farver. Netop farverige smykker er super populært i 2020. Næsten alle smykkedesignere har udtrykt deres kreativitet gennem smukke kombinationer af multifarvede zirkoner. I Sif Jakobs smykkekollektioner finder du et stort udvalg af farverige smykker, der er inspireret af sprudlende og farverige italienske byer. Så skru lidt ned for minimalismen i 2020 og gå efter smukke, sommerlige smykker med masser af farver, der også kan være meget elegante. 

Sif Jakobs hoop øreringe

Med hensyn til øreringe, så er der 2 store trends i 2020: En ørering trenden og hoop øreringe trenden. Hoop øreringe har været populære i mange år, men i 2020 er de blevet endnu mere populære – de smukke øreringe ses nu i næsten alle smykkekollektioner, ikke mindst i Sif Jakobs smykkedesigns. Sif Jakobs har designet hoop øreringe i mange forskellige størrelser. Du kan både vælge elegante sølv eller guld øreringe eller farverige hoop øreringe med multifarvede zirkoner.

Derudover er det blevet trendy at gå med en ørering – gerne en iøjnefaldende ørering. Køb for eksempel to forskellige sæt øreringe og kombiner dem og prøv nogle gange bare af have den ene ørering på eller blande dem.