Forkæl dit hår med Redken Guts 10

redken guts 10

Der er ikke noget at sige til, at de populære Redken produkter netop er så populære, som de er. Redken revolutionerede hele industrien for hårpleje tilbage i 1960, hvor Paula Kent startede sit eventyr sammen med kemikeren Jehri Redding. De populære Redken produkter er kendt for deres eksklusive beskyttelse og pleje af både hår og hud, og det drejer sig om alt fra deres Redken shampoo til deres volume sprays. Blandt deres volume sprays er især deres Redken Guts 10 blandt forbrugernes favoritter, og denne skum kan udrette mirakler med dens volumengivende effekt.

Redken Guts 10 – til dig der mangler spil i håret

De fleste piger og kvinder med krøller drømmer om at have glat hår, og de fleste piger og kvinder med glat hår drømmer om at have krøller. Græsset er altid grønnere på den anden side. Men heldigvis behøver det ikke at være svært at nå over på den anden side og opnå den frisure, du går og drømmer om. Til de kvinder, der ønsker glattere hår, findes der glattejern, og til de kvinder, der ønsker krøllet hår, findes der krøllejern. Men hvis du er en af dem, der bare synes, at dit hår er lidt for glat og kedeligt og blot ønsker at tilføre det lidt mere spil, behøver du slet ikke at bruge tid på at varme krøllejernet op.

Redken Guts 10 er en volume spray-skum, der giver håret fylde og et medium hold med øjeblikkelig virkning. Redken Guts 10 løfter håret ved rødderne og fortykker hårstrået, så det enkelte hårstrå føles mere voluminøst. På samme tid har Redken Guts 10 en anti-krus effekt, der sørger for, at du stadig har styr på lokkerne. Med Redken Guts 10 kan du give dit hår lidt ekstra spil uden den store indsats. Du kan bruge Redken Guts 10, hvis du vil gøre dine morgenrutinere lettere i hverdagen, eller hvis frisuren skal være lidt ekstra spændende til fest.

Redken Guts 10 og Redken shampoo er for alle

Selvom vi måtte sige farvel til Paula Kent tilbage i 2014, skal vi hverken sige farvel til Redken shampoo eller Redken Guts 10. Samtlige af mærkets produkter lever videre i hendes ånd, og mærket står endnu for en sund linje for alle. Uanset hvilken hårtype du har, vil dine Redken produkter passe til dig. Tykt, tyndt, kruset, krøllet eller glat… Redken shampoo og alle de andre produkter passer til alle.

Redken Guts 10 kan dog udrette mirakler hos dig, der har fint og skandinavisk hår. Denne volume spray har som spidskompetence, at den giver den ønskede fylde hos dig, der altid har ønsket dig et større spil i håret.

Du kan købe alle de lækre produkter hos Hair247, der har et stort udvalg af luksuriøse hårprodukter fra anerkendte mærker. Hos Hair247 kan du altid finde gode tilbud, og du kan altid være sikker på at modtage 100% originale produkter.