Gør Ferrari drømmen til virkelighed med leasing

Ferrarier er for mange mennesker indbegrebet af et statussymbol. Et symbol på rigdom, livsstil og klasse. Det er de færreste mennesker i Danmark, der har råd til at køre rundt i en Ferrari på daglig basis. De fleste af os kender nok til gavekortene, hvor man kan få lov til at sidde i passagersædet i en Ferrari, men de færreste af os har prøvet at sidde foran rattet i en.

Siden Ferraris opstart har mærket være centreret omkring visse kerneværdier, såsom at der ikke måtte begås kompromis med design eller ydeevne i forhold til prissætning. Og da Ferrari startede med at producere biler til det private marked, var bilerne da også prissat ekstraordinært højt i forhold til konkurrenternes modeller, men dette viste sig at være et bærende element i Ferraris succes. Det er netop denne eksklusivitet, der får brandet til at overgå andre bilfabrikanter. En Ferrari er ikke allemandseje, tværtimod. 

Hvorfor lease en Ferrari?

Herhjemme i Danmark er registreringsafgiften høj, hvilket gør det særligt svært at få råd til en Ferrari. Det er derfor også de færreste Ferrari-kørere, der rent faktisk ejer deres Ferrari 100%. Langt de fleste har leaset eller flex leaset deres Ferrari, hvilket gør det at køre Ferrari langt mere overkommeligt, end hvis man skulle købe den. 

Der er dertil også et stort udvalg af mulige Ferrarier, som man kan lease her i Danmark. Særligt er det Formulaauto, der er det officielle Ferrari autohus. Det smarte ved at lease en Ferrari udover, at det er billigere end at købe, er, at eksotiske biler i den klasse ofte holder indendørs henover vinteren, da bilerne ikke er lavet til det barske vejr og de saltede veje, som vi har i Danmark. Man leaser derfor pr. måned, men det er især i sommermånederne, hvor at man kan få opfyldt sine barndomsdrømme uden at gå bankerot. 

Hvilken Ferrari har du i tankerne?

Men grundet de mange forskellige modeller, som Ferrari producerer, er det derfor også vigtigt at danne sig nogle tanker om, hvilken Ferrari-model, som der vil give en mest glæde. Leasing af Ferrari foregår hos Formula Auto, og de har også et online showroom, hvor man kan se alle de forskellige modeller samt den månedlige leasingydelse. .