Guide: en forårsdag i København

forårsdag i københavn

Foråret er ved at nærme sig, og det betyder også, at vi danskere for alvor er ved at komme ud af vores vinterhi. Danskere har det med at gemme sig væk i kulden, og efterfølgende komme frem, når solens stråler igen skinner udover det danske land. Særligt København er en fantastisk livlig og smuk by året rundt, men den liver først rigtigt op, når foråret er kommet.

Nyhavn og kanalrundfarten

En af de største turistattraktioner i København er kanalområdet ved Nyhavn – og med god grund – for det er nemlig et rigtigt, livligt, smukt og hyggeligt område at befinde sig ved. Når solen er fremme, kan du gå en tur langs kanten, få en is eller sidde ved en af de mange caféer og nyde en kold øl eller Irish Coffee, hvis vinden blæser. De fleste turister hopper om bord på kanalrundfarten, men for os danskere er det knap så spændende, fordi vi nok har prøvet det et par hundrede gange, da vi var små. Kommer du langvejs fra, jamen så kan det dog måske også være noget for dig. Kanalrundfarten sejler dig forbi Operahuset, Christianshavn og Papirøen, hvor der er rigtig helt stille og roligt på trods af, du er i Københavnsområdet.

Rigeligt med shopping muligheder

Bliver vejret køligt og overskyet i løbet af dagen, så er du heller ikke længere væk end 5 minutters gå gang fra Magasin på Kgs. Nytorv, hvor der er rigeligt med shopping muligheder. Shopping er altid et godt afbræk fra hverdagen, og en måde at forkæle sig selv på – uanset hvordan vejret er. Udover Magasin har du selvfølgelig strøget i nærheden, hvor der ligeledes er oceaner af butikker, som du kan slå dig løs i. Faktisk er gåturen på strøget en oplevelse i sig selv, eftersom der er masser af liv og energi med caféer og underholdning på gaden med musikere, dans og lignende.

Et mekka for gode spisesteder

København er et mekka for gode spisesteder, og der findes utallige af knivskarpe gourmet restauranter, som ikke nødvendigvis behøver at koste en formue. Du finder alt hvad hjertet begærer, om det skal være sushi, bøf, vegansk eller sågar fastfood, så er der noget for enhver smag alle steder i København.
Befinder du dig stadig indre by sidst på dagen, så kan det anbefales at tage forbi en af Madklubbens fantastiske restauranter ved Kongens Nytorv, for her kan du få en 3-retters menu af høj kvalitet til en fornuftig pris. Der er typisk lidt for enhver smag, og du vælger selv, hvordan menuen skal sammensættes.

Er du en mad connaisseur uden lige, som hellere vil have en gourmetoplevelse, så er der også Den Lille Fede i nærheden. Her kan du få en 7-retters menu, som er tilpasses løbende med årstidernes skift.

MEN uanset hvor du befinder dig København, så kan du med garanti få en spændende og hyggelig dag!