trykimprægernet terrassebrædder

Hos Lavpris Træ kan du få flotte brædder til din terrasse til faste lave priser. Du har måske blot brug for nye brædder, da de nuværende på din terrasse er ved at være godt aflagte af de mange års forskelligt vind og vejr? Det kan også være, at du er i den anden dur, hvor du ikke har brug for nye til en i forvejen anlagt terrasse men simpelthen har brug for nogle terrassebrædder, da du planlægger at anlægge en ny terrasse. Uanset, hvilken situation du står i, så kan du være sikker på, at de terrassebrædder, som passer perfekt til dit hjem og stil, kan findes. Hos Lavpris Træ er alle terrassebrædder trykimprægneret. Det vil sige, at træet er sikret længere holdbarhed i forhold til, hvis træet var fuldstændig ubehandlet. Nu, hvor nye brædder til terrassen, er oppe at vende, så er det helt klart anbefalet at vælge trykimprægnerede terrassebrædder.

Brædder til terrassen – fordele og funktioner

En terrasse er en skøn ting og, hvis man er kreativ, en ting, man kan benytte året rundt. Om sommeren bliver en terrasse selvfølgelig hyppigst brugt som samlested for venner og familie over en god omgang grillmad og hygge i den dejlige varme, men når vejret er knapt så godt og måske lidt gråligt og kedeligt, så kan man udnytte terrassen som hyggested og putte med masser af tæpper og varme drikke og kigge på stjerner. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til, hvor vidt muligt, du kan få udbytte af din terrasse. Én ting er dog sikkert: i et land som Danmark med vores klima, er det vigtigt, at terrassen er af robust materiale. Det vil altså først og fremmest sige, at det er et praktisk valg på længere sigt at vælge trykimprægnerede terrassebrædder. I modsætning til holdbarhed på ubehandlet træ, så leverer trykimprægnering en sikkerhed i og med, at dine brædder vil have meget længere levetid i Danmarks uforudsigelige vejr. Formålet med trykimprægnering er selvfølgelig at øge træets modstandsdygtighed mod biologisk nedbrydning og mindske træets affinitet overfor fugt. Den sidstnævnte, altså fugt, gør sig især gældende i det skiftende danske vejr. Der er også en anden type af imprægnering nemlig brunimprægnering. Brunimprægnering bliver også benyttet til visse typer terrassebrædder. Brunimprægnering er såvel som trykimprægnering en metode som sikrer træs levetid, men brunimprægnering er mere sårbar overfor vand og jord. Til gengæld er brunimprægnering et populært valg pga. det dybe, mørke og naturlige look de brune brædder giver. Det er altså en kæmpe fordel i forhold til fremtidssikring af din terrasse at investere i trykimprægnerede og/eller brunimprægnerede terrassebrædder.

Det at handle hos en professionel forhandler

Lavpris Træ er en tømmerhandel med mange års erfaring. Med en forhandler som denne har de brancheuddannede medarbejdere, som har butikker fordelt flere steder. Således er du sikret professionel hjælp både før og efter køb.