Hylder der passer til din indretning

Hylder på et hjemmekontor

Når man først flytter hjemmefra, er indretningen måske ikke det, man tænker allermest på. Her er det ofte arvestykker eller IKEA-møbler der vil komme til at pryde ens hjem. Det er nemlig både praktisk og billigt, og så kommer det med stil og smag i anden række.

Men det er nu de færreste, der vil leve i et halvfærdigt hjem særligt længe. Nok kan man selv indrette sig og bestemme hvor ens møbler skal stå, men hvis man ikke går efter en indretningsstil, som man selv kan lide, så bliver det svært at føle sig helt hjemme.

Hvis man vil føle sig hjemme, er det derfor vigtigt at finde ud af, hvilke farver og stilarter man kan lide og så gå efter det.

Tænk på detaljerne

Når man så har sat sig for, hvilke farver man vil have i sit hjem, og hvilken stilart man vil følge, så er det, man kan begynde at se efter de møbler, man vil have.

Vil man gerne bo i et romantisk hjem, så handler det ofte om at finde lyse, klassiske elementer som for eksempel en fransk chaiselong, hvorimod en lædersofa måske vil passe bedre ind i et mere rustikt hjem.

Det er dog ikke kun de store elementer, man skal tænke på. En tyk, pangfarvet klods af en hylde ville for eksempel ikke passe særligt godt ind i fru Hyacinths fine hjem. Vil man indrette sig fint, må man altså også tænke på detaljerne.

Kom personlighed på dine hylder

Når det kommer til hylder, er det også vigtigt at fylde dem med noget meningsfuldt. På samme måde som et flot maleri kan tage opmærksomhed, når det hænger midt på væggen, kan ens billedhylde det også.

Det er altså her, du virkelig har mulighed for at sætte dig personlige præg, så alt ikke kun går op i moderne stilarter og de rigtige farver. Hvis man finder det rigtige sted til at stille sine yndlingsbilleder, vil det ikke komme til at stride imod nogen indretningsstil, man ellers følger. Så længe man tænker på detaljerne, skal det også nok kunne passe ind.