Hypen omkring Borderlands 3 er stor!

Mand spiller Xbox

Det er de færreste, der har kunnet undgå at se de mange reklamer omkring Borderlands 3, der florerer de fleste steder på internettet. Både på Facebook, Instagram og diverse spilsider bliver der reklameret for det nye spil lavet af Gearbox.  Borderlands 3 er et spil, som både spilanmeldere og trofaste fans har store forventninger til. Spiludvikleren selv fortæller dog også, at når Borderlands 3 bliver udgivet, er det med bosser med flere stadier, flere skills og et nyt og bedre bevægelsessystem, der forbedrer spiloplevelsen.

Spilbeskrivelsen bag Borderlands 3

I Borderlands 3’s spilbeskrivelse er der en del oplysninger at hente om det nye action/adventure og co-op spil. Blandt andet kan man læse sig frem til, at den originale shooter-looter vender tilbage med et utal af våben, og som Gearbox selv beskriver det: ”et kaotisk eventyr!”. Herudover er det i det nye Borderlands 3 muligt at spille som en af de 4 nye Vault Hunters, der besidder hver deres færdigheder og evner, der forbedrer dine chancer mod de mange fjender og farer, du møder på din vej gennem Pandora.

Spil alene eller sammen med andre

Borderlands 3 er et spil, der tillader, at du både kan spille alene, altså solo, men også sammen med venner. Faktisk kan I være helt op til fire spillere på et team ad gangen. Det fungerer således, at man kan spille med enhver, når som helst, med online co-op – en funktion, der er mulig uanset niveau og fremskridt. Her er der altså tale om et spil, der kan spilles med vennerne, når I holder spilaftner, så selvom I sidder med hver jeres computer, er I stadig sammen!

Praktiske oplysninger om Borderlands 3

Borderlands 3 spillet er, som tidligere nævnt, udviklet af spiludvikleren Gearbox Software. Publisheren er 2K og platformen er computer, hvilket betyder, at når du køber Borderlands 3, modtager du spillet over e-mail på en produktnøgle, hvorefter du installerer det på din computer. Borderlands 3 er et engelsksproget spil, og det er derfor en klar forudsætning at man kan gebærde sig på engelsk, for at få noget ud af spillet.