Køb nye filtre til dit Genvex ventilationsanlæg

Luft er en nødvendighed for os mennesker, men det er de færreste af os, der egentlig tænker over vigtigheden i, hvor ren luften, vi indånder, er. Ventilation er vigtigt, og det er da også generel viden, at man skal huske at lufte ud, men hvorfor er ventilation så vigtigt, hvad kan der ske, hvis ikke et hus eller lejlighed bliver ventileret ordentligt? Har man behov for et ventilationsanlæg, eller er det fint nok at åbne vinduerne og skabe gennemtræk? 

Ventilation er vigtigt, idet at det fjerner luftforureninger, som kommer som resultat af vores tilstedeværelse i et rum, dertil snavs fra overflader og diverse processer, eksempelvis madlavning. Den forurenede luft skal altså erstattes af ren, frisk luft, som forbedre indeklimaet og derfor vores sundhed. Om natten er det helt naturligt, at vi sveder, og hvis vi har lukket vinduerne, så kan man om morgenen nogle gange se, at ruderne er en anelse dukket til. Det er fugt, idet at der er varmere indenfor end udenfor. Såfremt, at vinduerne ikke åbnes, så kan fugten ikke undslippe, hvilket altså på sigt kan resultere i fugtskader samt et dårligere indeklima.

Hvilken type ventilation skal du vælge?

Når ønsket er der om at forbedre indeklimaet i ens bolig, så skal man tage stilling til, om man ønsker at få skabt ventilation gennem naturlige metoder, mekaniske eller balancerede mekaniske metoder. Der skal komme ny luft ind i boligen udefra, og hvordan det skal ske, er noget man skal tage stilling til.

Den mest naturlige måde, som de fleste mennesker bruger, er selvfølgelig den naturlige ventilation, der forekommer ved at man åbner vinduer og døre for at skabe gennemtræk. Bor man i lejlighed, så er dette ofte den hyppigste metode, der bruges. Lejligheder er små, og ofte så kan der let skabes gennemtræk og derfor effektiv udluftning.

Fordelene ved mekanisk ventilation

Men bor du i hus, ja så kan det være sværere, hvorfor at det ofte ses, at mange husjejere har installeret en mekanisk udluftningsmetode, eksempelvis et eldrevet ventilationsanlæg. Der er flere ventilationsanlæg producenter, men en af de populære er Genvex. Har du et ventilationsanlæg fra Genvex, og har du brug for nye filtre til dit Genvex ventilationsanlæg, så kan du med fordel kigge forbi www.filternew.dk/shop/37-genvex-filter/, hvor du altså kan få Genvex filtre til markedets billigste priser.