Køb en slyngevuggemotor og brug din tid på andet end at vugge din slyngevugge

slyngevugge slyngevuggemotor

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at alle forældre kan have brug for en pause en gang imellem. Det er måske ikke alle forældre, der har lyst til at indrømme det. For langt de fleste forældre, er deres børn det vigtigste i verden, og sådan skal det helst også være. Dog er der ingen skam i at have brug for en mindre pause fra skrig og gråd fra tid til anden. Med en slyngevugge kan du nemt få den pause. Og med den nye slyngevugge med slyngevuggemotor fra moonboon.dk kan du endnu lettere få denne pause, fordi du kan bruge din tid på andet end at vugge din slyngevugge.

Sådan virker din slyngevuggemotor

Du har helt sikkert hørt om en slyngevugge, hvis du er mor, og måske har du endda allerede gjort dig nogle erfaringer med en. Det skal virkelig være et særtilfælde, hvis din slyngevugge ikke kan få dit barn til at falde til ro og falde i søvn, da de beroligende bevægelser op og ned imiterer tiden fra mors mave. Men disse beroligende bevægelser kan også virke vanedannende, og derfor kan du få glæde af en slyngevugge med slyngevuggemotor.

En slyngevugge med slyngevuggemotor er et forholdsvist nyt koncept, og du kan købe en lækker slyngevugge med motor hos Moonboon. Denne slyngevuggemotor sørger for at vugge dit barn i de helt rigtige bevægelser og i det helt rigtige tempo. Din slyngevugge med slyngevuggemotor kan imitere de beroligende op og ned bevægelser lige så godt, som du selv kan gøre. Motoren vil gøre hele arbejdet for dig, så du kan bruge din tid på andet end at vugge din slyngevugge.

En slyngevugge med motor vil være en stor hjælp i hverdagen, og særligt for dig, der har et barn med kolik eller en baby, der bare ofte er urolig eller overtræt. Din slyngevugge med motor kan hjælpe på alt fra refluks til generelle søvnproblemer og aflaste dig i pressede situationer.

Din slyngevugge med slyngevuggemotor kan være lige netop den hjælp, du har brug for i din hverdag. Den kan indstilles til forskellige tempi, så den passer lige nøjagtigt til dit barns behov. Sørg dog altid for at være i nærheden af din slyngevugge, selvom det kan virke fristende at få lidt alene-tid, mens barnet er så roligt. Du vil dog få masser af muligheder for at koble af og bruge tiden på dig selv, mens dit barn bliver vugget op og ned i sin slyngevugge med motor.