Mit valg af badmintonsko

Jeg har gennem hele min ungdom spillet badminton på eliteplan og gået super meget op i sporten og mit udstyr. Der er ligesom 2 dele af at vælge det rigtige udstyr. Det skal både være blæret og fedt og så man føler en stolthed ved at tage en bestemt badmintonsko på. Det andet aspekt er at der skal være god kvalitet. Der skal være en god støddæmpning og de skal være lavet af holdbare materialer der ikke bliver slidt efter et enkelt stævne. Jeg har både spillet i yonex badmintonsko og i asics badmintonsko. Det har begge været fremragende badmintonsko og det har været svært at vælge en favorit da begge sko er i høj kvalitet og lette og fleksible.

Mine nuværende badmintonsko

Lige nu spiller jeg i Yonex Black som jeg synes er en super kvalitets badmintonsko. Den er hurtig og let at vende rundt i og har et godt greb i underlaget. Jeg kommer hurtigt rundt på banen og kan nemt skifte retning med mine Yonex badmintonsko. En badminton sko må faktisk godt føles som om at man ikke har den på for så er det tegn på at den sidder korrekt og ikke strammer og at den er let og fleksibel. Sådan kan yonex godt føles og den er med en mulehår min favorit at spille i.

Den seneste tids badmintonspil

Det var primært som ungdomsspiller at jeg slog mine folder som semi-professionel i de danske badmintonhaller og rundt i det ganske land. Efter jeg flyttede hjemmefra og begyndte på universitetet har jeg trappet en del ned på badmintonen. Jeg har ikke lagt ketcheren på hylden med spiller nu kun på hobbyplan. Men derfor skal jeg selvfølgelig stadig have nogle kvalitets badmintonsko at springe rundt i. Derfor handler jeg hos Badmintonsiden. Selvom jeg ikke spiller elite mere har jeg stadig ligesom stor kærlighed til badminton og til udstyret til sporten.

En god badmintonsko

Min foretrukne badmintonsko er let, skridsikker, støttende og med kraftige snøre. De skal kunne holde til at man springer rundt og går hurtigt fra baghånd til forhånd. Derudover skal badmintonskoen være lav, så jeg mindsker risikoen for at vrikke rundt og blive skadet. Jeg holder af at handle udstyr til badminton herunder badmintonsko og badmintonketcher på badmintonsiden.dk. De har et stort udvalg og gode priser. Derudover har de en god kundeservice og er gode til at råde og vejlede omkring valg af produkter til mit badmintonspil