Pift festen op med et fadølsanlæg

Til de store mærkedage som fødselsdag og jubilæer er der intet bedre end at samle familie og venner til en stor fest. Den festlige stund kan dog hurtigt udvikle sig til en hovedpine, da du som vært har meget at se til. Gæsterne skal underholdes, de skal have lækker mad, og så skal de ikke mindst have noget godt til ganen.

Alt for ofte ender man desværre med at købe flad papvin og kedelige dåseøl, der slet ikke kan stå mål med resten af arrangementet. Med et leje af fadølsanlæg får du lækker, frisk øl og slipper for alt besværet med at transportere tunge ølkasser. Samtidig giver det festen et ekstra pift, når øllet sprøjter ud af hanen.

Imponer med tjekkisk specialøl

Mange danskere har allerede drukket store mængder øl fra de kendte bryggerier til fester rundt omkring i landet. Den gængse smag imponerer ikke længere, ofte registrerer man den knap nok. Ved at vælge en specialøl, stikker din fest ud fra mængden.

Men det vil nok være en tand for vovet at forsøge sig med en smag, der er markant anderledes end den vante. En øl der både udfordrer tungen og har velkendte smagsnuancer er tjekkiske Platan øl fra Sydböhmen.

  • Let humle og bitterhed
  • Ren og klar eftersmag
  • 4,8% alkohol

Nem og problemfri installation

Under din fest skal alt helst forløbe uden problemer. Bryder lydanlægget ned, eller smelter desserten, går det selvfølgelig nok i sidste ende. Men det vil alligevel være ærgerligt, når det er en begivenhed, du har brugt mange kræfter på at planlægge. Lej fadølsanlæg fra www.platanoel.dk, så skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt øllet løber, som det skal, i hanerne. Det eneste, du skal bekymre dig om, er, hvorvidt du har købt nok!

Platan Øl kommer selv og installerer fadølsanlægget og de bestilte fustager. Og efter installationen går der ikke mere end 10 minutters tid, før de første krus kan fyldes med frisk, skummende øl. Når dit arrangement er overstået, kommer Platan Øl også og henter anlægget igen, så du ikke skal bruge unødige kræfter dagen derpå.