Romjulekalender – det perfekte gave

Julelandskab med lyskæder

December nærmer sig med hastige skridt, og dermed er det også ved at være tid til jul, gaver, julefrokoster og en masse hyggelige sammenkomster på kryds og tværs. Julen kan være en stressende tid, fordi der er en mange ting, man skal huske at gøre og nå i løbet af julemåneden. Den søde juletid er nemlig forbundet med en masse traditioner. Nogle vælger at holde alle alle traditionerne i hævd, mens andre er en smule mere laissez faire. Det er meget forskelligt – men uanset hvad er julen hjerternes fest, hvor kærlighed, omsorg, nærvær er i højsædet.

Èn af de traditioner, som jeg elsker at holde, er at give en julekalender til min kæreste. Og her er der ikke tale om børnejulekanderen fra Danmarks Radio eller TV2 – nej, der er derimod tale om en romjulekalender. I romjulekalenderen er der fyldt med 24 spændende overraskelser – altså én overraskelse til hver dag i julemåneden.

Romjulekalender til livsnyderen

Der er ingen tvivl om, at en romjulekalender er den oplagte gave at give til livsnyderen. Og særligt i julemåneden, er det dejligt og livsbekræftende at slappe af med et godt glas rom om aftenen efter en lang, hård dag på arbejdet.

Men rom kan også drikkes i en masse andre forskellige sammenhænge. Jeg elsker f.eks. at drikke det til en god fodboldkamp eller spændende film med lidt lækkert snacks til. Det er ikke lige så tungt at drikke som øl, fordi det bl.a. ikke fylder nær så meget. Og så kan jeg faktisk også godt lide at blande rommen op med lidt cola. Rommens sødme går nemlig rigtig fint i spænd med colaens sødme – med andre ord komplimenterer de hinanden rigtig godt.