Slip af med din nikotinafhængighed med en e cigaret

e-juice

Det bliver mere og mere populært at ryge e cigaretter i stedet for den almindelige cigaretter med tobak, og det er der mange forskellige grunde til. Det kan være meget billigere at ryge e cigaretter, da der bl.a. ikke er pålagt en masse afgifter på disse, sammenlignet med almindelige cigaretter. Derudover behøver du ikke at dampe en hel cigaret af gangen, så du kan ryge så meget du vil, og gemme resten til senere. 

Ydermere kan e cigaretten også bidrage til en lidt sundere livsstil, da de ikke indeholder alle de giftstoffer, som findes i almindelige cigaretter. Man er stadig lidt usikker på, hvor ”usunde” e cigaretten er, men flere lungelæger har udtalt, at e cigaretten udgør en mindre helbredsmæssig risiko.

Trap lige så stille ned på nikotinen

En af de største fordele ved de elektroniske cigaretter er, at du kan variere nikotinkoncentrationen i din e juice. Så hvis du er vant til at ryge stærke cigaretter, kan du eventuelt starte med den højeste koncentration af nikotin; 18 mg nikotin per ml. Efter noget tid kan du så trappe ned og vælge for eksempel 12 mg nikotin/ml. På den måde behøver du ikke skære ned på hyppigheden af hvor tit du ryger, men blot på selve nikotinmængden. På den måde kan du sige farvel til nikotinafhængigheden, uden at miste følelsen af at have en cigaret i hånden. Du kan købe billig e juice på esug.dk, og de har e juice med alt fra 0-18 mg. nikotin per ml.

E juicen kan også fås i forskellige smagsvarianter og der findes et hav af forskellige mærker. Så du kan med fordel prøve lidt af hvert for at finde den smag, du bedst kan lide. Man kan også få e juice med ”normal” tobakssmag, som ikke har den ”søde” eftersmag, som mange af de andre smage kan have. Du kan også blande lidt forskelligt for at finde den helt rigtige smag for dig. Det kunne f.eks. være tobak med lidt mentol eller karamel og vanilje, alt afhængig af hvad du er til.