Tag på en afbudsrejse til Magaluf

Solnedgang over havet

Hvis du gerne vil på en sjov og festlig ferie med vennerne, er det oplagt at tage en afbudsrejse til Magaluf. Magaluf er en by i Mallorca, som er kendt for at byde på det bedste og vildeste natteliv på øen. Er du og vennerne derfor lidt sent ude med at bestille den kommende ferie, kan i med fordel vælge en afbudsrejse. I behøver derfor ikke undvære dette års ferie og kan endda få den billigere, end hvis I havde bestilt forinden.

Magaluf er klart en destination, som bedst beregner sig for unge festgalde mennesker. Det er derfor et sted du skal nyde, mens du stadig er ung og ikke har familie og børn, der skal passes. På den måde kan du få lov til at drikke igennem og nyde byens mange festlige aktiviteter.

Det er oplagt at tage af sted til Magaluf med nogle venner, som er lige så klar på fest og farver som dig selv. I kan blandt andet benytte jer af DUF rejser til Magaluf, som er særligt specialiserede i ungdomsrejser. Her kan I også sagtens finde afbudsrejser.

3 ting nattelivet i Magaluf byder på

Når du tager på ferie til Magaluf, er der selvfølgelig ingen tvivl om, at nattelivet spiller en stor rolle. Her er det altid let at skabe en fest. Der er dog nogle aktiviteter, du kan prøve, som kan være med til at gøre det endnu federe.

  1. Magaluf Slingshot: Hvis du godt kan lide fart og adrenalin, skal du helt klart prøve Magaluf Slingshot. Denne forlystelse er placeret direkte nede i festgaden, så du har mulighed for at samle mod til at prøve med et par drinks.
  2. BCM Planet Dance: Det er den største klub i Magaluf, som er en hel del større end noget, du finder i Danmark. Det er en meget kendt klub, hvor der ofte er anerkendte internationale DJ’s, som optræder.
  3. Gratis drinks og shots: Hvis du bare gerne vil nyde en god bytur, er det bare om at gå en tur gennem festgaden. Her bliver du altid budt på gratis drinks og shots.