To gode grunde til at du skal benytte dig af laser hårfjerning

Personligt har jeg prøvet alle remedier for at få fjernet mine hår diverse steder. Det er alt fra den klassiske barbering med skraber til hårfjerningscreme og voks som jeg aldrig helt er blevet gode venner med. Jeg har derimod haft enormt meget glæde af laser hårfjerning, da det er nemt, hurtigt, effektivt – og vigtigst af alt: langvarigt. Hårfjerning laser kræver kun 6-8 behandlinger hvor der skal gå mellem 6 og 8 uger mellem hver behandling. Det er derfor en behandling som strækker sig over en længere periode – til gengæld så er den langvarig og giver dig bekymringsløse tanker over din barbering. Jeg har derfor tænkt over to gode grunde til at du burde benytte dig af laser hårfjerning!

Ingen røde knopper med laser hårfjerning

Når du benytter dig af en skraber til at fjerne uønsket hår, så har du sikkert oplevet at der kommer en masse røde knopper efterfølgende. De røde knopper er et udtryk for, at din huds porrer og hårsække åbnes og derefter bliver inficeret med bakterier som dermed bliver irriteret. For nogle kan det endda føles kløende og være til daglig gene hvilket kan være meget ubehageligt. Når du benytter dig af laser hårfjerning undgår du disse røde knopper hvilket både er til gavn for udseendet af din hud efter hårfjerning samt til gavn for de gener som du slipper for ved hjælp af laser hårfjerning. 

Langvarig resultat – noget du ikke opnår med andre hårfjerningsmetoder

Den allerbedste grund til at vælge laser hårfjerning frem for andre alternativer er naturligvis fordi at du opnår et langvarigt og lækkert resultat. Når du er færdigbehandlet efter et lille års tid, så vil behandlingen holde i omkring 12 måneder hvorefter behandlingen skal vedligeholdes med en enkelt behandling. Det er derfor en rigtig god langvarig behandling, som naturligvis kræver lidt tid i starten, men efterfølgende skal du altså ikke tænke særlig meget på uønsket hår eller barbering hvilket er en super lækker følelse. Der er masser af steder rundt omkring i København hvor det er muligt at få foretaget sådan en behandling.