Udbyg CV’et med et Cisco kursus

Hvis du vil være klar til fremtidens arbejdsmarked, så er det en god idé at tage et Cisco kursus. Du kan finde deres kurser inden for en masse forskellige områder, fordi de har en finger i det meste, når det kommer til IT.

Sådan vælger du Cisco kursus

Det er ikke altid let at vælge et kursus, da der er så mange forskellige, du kan vælge mellem. I første omgang skal du tænke over, hvad du gerne vil have ud af et kursus.

Når du har gjort det, bliver det også lettere for dig at afgøre, hvilket kursus der er det rette for dig. Du kan stille dig selv nogle spørgsmål, så du bedre kan svare på det:

  • Hvilket job kunne jeg godt tænke mig om 3 år?
  • Hvad ville jeg ønske mig, at jeg havde læst på universitetet, hvis jeg studerede i dag?
  • Hvilke job ville jeg vælge, hvis jeg arbejdede i udlandet?
  • Hvem har mit drømmejob?

Alle disse spørgsmål er skabt for at få dig til at tænke over formålet med, at du gerne vil tage et Cisco kursus. For der er en række forskellige Cisco kurser, du kan vælge mellem.

Det er en god idé at udbygge sit CV på områder, som du godt kunne tænke dig at arbejde med. Det kan være IT sikkerhed eller cloud-computing. Uanset hvad det er, skal du finde ud af det.

Få en stærkere LinkedIn profil

Det er blevet tydeligt for alle, at headhuntere altid kigger på LinkedIn, som noget af det første, når de skal finde en ansat. Det gør, at det aldrig har været vigtigere med en dynamisk profil. Vi vil anbefale dig, at du tager en masse kurser og skriver dem på din LinkedIn. På den måde har du et langt stærkere CV.

Det bedste CV er det, som folk altid kigger på. Her skal der stå mere end din uddannelse, for det kan være over 10 år siden, at du tog den. Verden er videre så tag et kursus.